Apple - iPhone 6

Η Apple παρουσιάζει το iPhone 6

Η Apple ανακοίνωσε, στην ετήσια, ειδική εκδήλωση που οργανώνει για τα μέσα ενημέρωσης, την κυκλοφορία του iPhone 6 σε δύο τύπους: Το 4.7 ιντσών iPhone 6 και το 5,5 ιντσών iPhone 6 Plus. Η διανομή τους στις πρώτες χώρες θα αρχίσει στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στις 12 Σεπτεμβρίου 2014.



Apple - iPhone 6 and iPhone 6 Plus

Οι δύο νέες συσκευές, εκτός από μεγαλύτερες οθόνες, έχουν και μια εντελώς νέα εξωτερική σχεδίαση, με εξαιρετικά λεπτό σώμα και στρογγυλεμένες γωνίες που πλησιάζει τη σχεδίαση του iPad. Λειτουργικά, προσφέρουν ταχύτερους επεξεργαστές, καλύτερες φωτογραφικές μηχανές, και το Apple Pay, ένα νέο σύστημα πληρωμών της Apple.

Τα νέα μοντέλα iPhone είναι διαθέσιμα σε χρυσό, ασήμι, και Space Gray, γκρι χρώμα, και σε χωρητικότητες των 16, 64, και 128 GB. Οι τιμές τους στις ΗΠΑ θα είναι 199$, 299$ και 399$ για το iPhone 6 και 299$, 399$ και 499$ για το iPhone 6 Plus, ανάλογα με τις χωρητικότητές τους.
(Παρατηρούμε πως η τακτική της απόκρυψης της στρογγυλεμένης τιμής - 300$, 400$, 500$ - εφαρμόζεται ακόμα και από τις σοβαρότερες εταιρείες, ακόμα και για τους "ευφυέστατους" χρήστες της υψηλής τεχνολογίας όπως εμείς. Προφανώς είναι αποτελεσματική!)



Apple - iPhone 6 and iPhone 6 Plus - Seamless

Το iPhone 6 διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυση 1334 x 750, ενώ το iPhone 6 Plus διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080.
(Κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί για μεγέθυνση και σύγκριση μεταξύ iPhone 6 και iPhone 5)

Τα δύο μοντέλα έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, με το 64-bit Α8 τσιπ, και τον ίδιο γενικό σχεδιασμό, αλλά έχουν και αρκετές διαφορές, όπως το πάχος, που είναι 6,9mm για το iPhone 6 και 7,1mm για το iPhone 6 Plus. Το δεύτερο διαθέτει επί πλέον σύστημα σταθεροποίησης εικόνας για την κάμερα, μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, και λειτουργία "landscape mode" σαν του iPad, που δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζεται περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη.

Τα δύο τηλέφωνα έχουν σημαντικές βελτιώσεις στην 8MP iSight κάμερα όπως στον αισθητήρα και στη χαρτογράφηση τόνου εικόνας. Διαθέτουν μεγαλύτερη μείωση θορύβου, καθώς και τη νέα τεχνολογία "Focus Pixel", η οποία βελτιώνει την ικανότητα του τηλεφώνου να επιλέγει σημεία αυτόματης εστίασης. Για τo βίντεο, διαθέτουν επιλογή HD 1080/60fps, νέα slow-motion δυνατότητα (slo-mo 240fps) και για πρώτη φορά την επιλογή βίντεο time-lapse για βιντεοσκόπηση αργών κινήσεων. Η κάμερα στο εμπρός μέρος του τηλεφώνου έχει επίσης αναβαθμιστεί με f/22 άνοιγμα για +81% λήψη φωτός, και 10photos/sec selfie.



Apple - Intoducing iPhone 6 and iPhone 6 Plus

Το iPhone 6 έχει μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης, LTE download, υποστηρίζει περισσότερες μπάντες LTE από οποιοδήποτε άλλο smartphone, και έχει μέχρι 3 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες όταν συνδέεται με Wi-Fi.

Η τεχνολογία αφής ID επιτρέπει την ασφαλή πρόσβαση στο iPhone 6, με τον τέλειο κωδικό πρόσβασης (password): το δακτυλικό μας αποτύπωμα. Τη λειτουργία αφής ID μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και για να εγκρίνουμε τις αγορές μας στο iTunes, το iBooks, και το App Store, χωρίς να χρειάζεται να εισάγουμε τον κωδικό μας.

Η Apple υποστηρίζει πως το "iPhone 6 isn’t simply bigger - it’s better in every way", δηλαδή δεν είναι απλώς μεγαλύτερο... Είναι καλύτερο από κάθε άποψη. Όσοι το αποκτήσουν θα το διαπιστώσουν και θα πληροφορήσουν και τους υπόλοιπους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον αγγλόφωνο ιστότοπο της Apple: http://www.apple.com/iphone-6/

________________________________________________________

Δείτε στο TV Πρόγραμμα:
ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ
ΑΡΘΡΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΤΕΧΝΗ

________________________________________________________
Virgin Galactic: Τουρισμός στο Διάστημα
Μόνο 249.999 $ για μια βόλτα 2,5 ωρών στο διάστημα!
________________________________________________________
ΑΡΘΡΑ
- Η Νόσος του Έμπολα (EVD)
- Χώρες Αποδημίας και Μετανάστευσης 2014
- 4 Χιροσίμες ανά δευτερόλεπτο
- VW Volkswagen - The Beetles: Οι θρυλικοί "Σκαραβαίοι"
- Ραντεβού με έναν κομήτη!
- 10.000 αεροπλάνα μας ψεκάζουν!
- Virgin Galactic: Τουρισμός στο Διάστημα
- Boeing Black Smartphone
- Η ανάπλαση του Ελληνικού
- Πυρηνικές δοκιμές
- Γαλάζιες Σημαίες 2014
- Universal Music Made in Greece
- Τίποτα δεν είναι άχρηστο
- ΛΟΥΚΙ - LOUKI club
- Τεχνολογία Γραμμής Τέρματος


ΑΡΘΡΑ 
ΑΡΘΡΑ για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ >>>

________________________________________________________